00  Testközelből – Morning Show
Testközelből – Morning Show

Írta: | október 13, 2011 | Nincs komment | Blog, Közélet | Tags: , , ,

Ahogy arról korábban írtunk nektek, október 11-én, kedd reggel a Class FM reggeli bandája csinálta a Show-t a veszprémieknek.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri a Budapest út mellett, a gyorsétteremmel szemben rendezkedtek be a Morning Show-hoz és innen sugározták az éteren keresztül a vicces – vagy annak tűnő – műsorukat fél Magyarországnak. Bevallom töredelmesen a kedves Olvasóknak, hogy csak a Morning Show miatt nem voltam hajlandó megszakítani szokásos kis reggeli rituálémat (azaz fogmosás, kapkodás, reggeli és rohanás a buszra), de a rádión végig figyelemmel kísértem a műsort, amíg odaértem a helyszínre. 

Bár egy rádióműsor nem feltétlen látványos és nagyszabású produkció, mégis több százan voltak kíváncsiak rá a helyszínen. (Tény és való, hogy a rajongók élőben találkozhattak Sebestyén Balázzsal, ami akár erős húzóerő is lehet.) Arról nem is beszélve, hogy „Két utazó” közt felbukkant Kasza Tibi is, a Crystal együttes énekese. 

A műsorvezetők ilyenkor megszokott módon többször bevonták a közönséget is a műsorba, bár ha valaki elég hangosan tudott sikítani, az élő adásba amúgy is beleszólhatott.

Ha valaki amúgy nem rajong a kereskedelmi rádiók effajta műsoraiért, annak is érdemes ellátogatni a legközelebbi ilyen rendezvényre, hiszen első kézből leshet be a kulisszák mögé: Vajon mit csinálnak a műsorvezetők a reklámblokkok és a hírek között? Tényleg mackónadrágban és atlétában vezetik a műsort?

Egy ideig nem várható újabb országos rádió felbukkanása Veszprémben, de amint lesz hasonló esemény, természetesen hírt adunk róla.

Egy sosem volt veszprémi, de mindig veszprémi. Bohém közéleti blogger.

Valentino Gatto – who has written posts on Veszprémkult.