00  Kult Ajánlat – Terítéken a Múzeum
Kult Ajánlat – Terítéken a Múzeum

Írta: | november 2, 2011 | Nincs komment | Blog, Gasztro, Közélet, Kultúr | Tags: , , ,

November 9-én, délben két eltérő, de mégis egyaránt kultúra fog találkozni a Laczkó Dezső Múzeum falai közt. A déli időzítés nem véletlen, a múzeum ebédre várja az érdeklődőket, ahol a konyha-kultúra találkozik a múzeum értékeivel. A múzeum a la carté-n az érdeklődők ne egyszerű erőlevesre és rántott húsra számítsanak. (Noha azzal sem lenni semmi probléma.) A főfogások piritott magvakkal, szárnyas és sertéshússal töltött aszpikos szeletet, fasírtot, és francia salátát foglal magában, amikből mindenki kedvére válogathat. A múzeum desszert gyanánt egy egyedi tárlatvezetéssel készül a Minden bajban védelmező – Orosz fémikonok a 18-20. századból. c. kiállításon.

Érdemes a november 9-ei szerdai ebédet nem a jól megszokott menzánkon, vagy étkezdénkben elfogyasztani, hanem befizetni a Laczkó Dezső Múzeum rögtönzött éttermébe. Különleges és egyedi élményben lehet része mindenkinek, ami feldobja az idei november első teljes hetét.

A Múzeum a la carte 1450 forintba kerül, ami magában foglalja az étkezést, a belépőt, és a tárlat vezetést, mindenképpen csábítónak ígérkező programon vehetünk tehát részt, ráadásul sok plusz költséget a belépőn felül nem jelent egy kellemesnek ígérkező ebéd eltöltése a Laczkó Dezső Múzeum falai között.

Egy sosem volt veszprémi, de mindig veszprémi. Bohém közéleti blogger.

Valentino Gatto – who has written posts on Veszprémkult.