00  Kult Ajánlat – Pannonfíling
Kult Ajánlat – Pannonfíling

Írta: | november 4, 2011 | Nincs komment | Blog, Közélet, Kultúr | Tags: , , , , ,

 Egy újabb érdekességet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. A holnapi napra Tihanyon kívül még sok érdekesség akad, az egyik ilyen a Pannonfíling Mozgóképes Találkozó, amelyet immár hetedik alkalommal rendeznek meg az Expresszóban, szóval még csak a városból sem kell kitenni a lábunkat.

Miről szól ez az egész? Hát nem másról mint a filmről. De nem úgy kell elképzelni, hogy majd valami hatalmas költségvetésű filmeket vetítenek egymás után hanem amatőrök, illetve független film készítők munkáit tekintheti meg a nagyérdemű. Nem csak filmekről, hanem fotókról is szól a holnapi nap, hiszen nyitott műteremmel, valamint fotópályázatról is gondoskodtak a szervezők. Jelentkezni szeptember elejétől lehetett a versenyen való részvételre, reméljük sok lelkes kisfilmmel készült el a találkozóra!

Kik lesznek a zsűrik? Egyrészt Áfrány Gábor médiaművész, másrészről a tavalyi második helyezett kisfilm rendezői, Babai István, és Kövi Gergő, valamint végül de egyáltalán nem utolsó sorban Szajki Péter rendező, forgatókönyv író. A konferanszié, és megmondó ember szerepét idén Szőke András tölti be, a hangulat garantáltnak tűnik!

Akinek szereti az igényes munkával készült amatőr filmeket, fotókat, vagy aki nem szeretne kimozdulni a városból a szép időre való tekintettel el ne felejtese: Holnap egész nap az Expresszóban várja őket a hetedik Pannonfíling Mozgókép Találkozó, holnap azaz November 5-én reggel 10 órától! Ja igen, majdnem elfelejtettem. Ingyenes.

A hivatalos programot itt találjátok!

Nektek mi a holnapi program?

Nem született veszprémi ámbár hamar akklimatizálódott, Veszprémhez sok emlékkel kötődő, kezdő lokálpatrióta, fekete öves nemzetközi fröccs-öntő mester.

Vittorio Gatto – who has written posts on Veszprémkult.