00  Kult Ajánlat – Hobo Est a Pannon Egyetemen
Kult Ajánlat – Hobo Est a Pannon Egyetemen

Írta: | október 15, 2011 | Nincs komment | Blog, Közélet, Kultúr | Tags: , , , ,

Október 18-án, este 7 órakor egy sajátos kulturális felüdülésben lehet része a Pannon Egyetem E-épületének kamaratermébe látogató veszprémieknek. Földes László, vagy ismertebb nevén HOBO ezen az estén tartja „Látja Isten, hogy állok a napon…” című előadását. Az est két főszereplője Hobo és Pilinszky János lesz.

Hobo a pont három évtizede elhunyt költő-műfordító Pilinszky verseiből szemezget és eleveníti meg a maga egyedi, karcos stílusában zenei aláfestéssel, melyet Verebes Ernő komponált.

A belépő 1000 Ft. amiért cserébe egy egész estés irodalmi-zenei élményben lehet részünk. A jegyünket erre a sajátos irodalmi utazásra, ahol Hobo lesz az útitárs, az egyetem Közművelődési Titkárságán lehet megvásárolni munkaidőben – 8200 Veszprém, Egyetem út 3. E épület 1. emelet, telefon: 88/624-289, e-mail: kozmuv@almos.uni-pannon.huAz előadás korlátozott számú nézőt tud befogadni, így ajánlatos minél előbb megváltani jegyünket!

Ízelítőnek hadd ajánljuk minden kedves Látogatónk figyelmébe Pilinszky „Ég alatt” című versét Hobo előadásában, amit minden bizonnyal kedden élőben és testközelből is meghallgathatnak az E- Kamarateremben.

Egy sosem volt veszprémi, de mindig veszprémi. Bohém közéleti blogger.

Valentino Gatto – who has written posts on Veszprémkult.